bordo16 yazan:
Anladım tesekkürler..sadece combat armsta olmasından ziyade o kadar sistem yenilemeye hiç fark goremedim..ama tabi combat arms ta
Aslında belirttiğiniz ilginç, sistem donanımı yükseltmenize rağmen oyunda herhangi bir değişiklik göremiyorsanız burada farklı bir problem var demektir helede sadece combat arms'ta oluyorsa, kendimden örnek vermek gerekirse benim bilgisayarın coreduo2 2,30ghz 2gb ram' mevcuttu oyunu ilk zamanlarda sorunsuz oynarken daha sonralarda ani olarak donmalar veya ağırlaşmalar oluyordu, ATI HD 4650 ekran kartı aldım ve maşallah iki seneden uzun süredir hiç bir problem donma ağırlaşma vb... problem yaşamadan oynamaya devam edebiliyorum ki sadece combat arms değil diğer oyunlar dada aynı.
Senin sistemde benim gözüme asıl takılan P4 serisi, bu seriyi bence kaldırmalısın yerine artık fiyatları çok makul olan orta ölçekli 4 çekirdekli bir işlemci almanı tavsiye ederim.
Şuanda hangi işletim sistemini kullandığını bilmiyorum fakat Windows 7 versionlarınada geçiş yapabilirsin eğer farklı bir sistem kullanıyorsan.