NX Cash Satışları hakkında önemli bilgilendirme !
Neredesiniz: Anasayfa Forum

CaTurk.Com - Combat Arms Türkiye Destek Sitesi

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: NX Cash Satışları hakkında önemli bilgilendirme !

NX Cash Satışları hakkında önemli bilgilendirme ! 5 ay önce #53458

• KnoppiX
  • Caturk Mareşal
  • Combat Arms Türkiye
  • Gönderiler: 1890
Merhaba arkadaşlar,
Wallie Card (NX Prepaid) satışları Avrupa genelinde tamamiyle durdurulmuştur, Paysafe Card Firmasının, Wallie card firmasını satın almasıdır, sistemin değişmesinden ve sisteme tedarikçilerin entegre olması süresince yukarıda da belirttiğim gibi şuanda Avrupa genelinde satışlar durdurulmuştur.

Yukarıda belirttiğimiz sebebiyetlerden dolayı NX Prepaid Satış sistemimiz kaldırılarak eski sistemimiz olan NX Cash Satış olarak değiştirilmiş ve NX siparislerinde artık ID ve Password bilgileri istenmektedir.

Konu ile alakalı tüm sorularınızı NX satış sayfamızdaki irtibat numarasından veya bu konu altından belirtebilirsiniz.,

iyi forumlar.
Sevdiğiniz, beğendiğiniz, bilgilendirildiğiniz ve soru/sorunlarınıza çözüm sunulan konu içi cevaplara veya konulara kişi/kişilerin paylaşım beğenisinin/istikrarının devam etmesini sağlamak ve şükran sunmak için mesaj/konu içerisindeki BEĞENDİM butonuna basmayı ihmal etmeyelim/unutmayalım.
Son Düzenleme: 5 ay önce Düzenleyen KnoppiX.
Şu kullanıcılar mesajı beğendiler: Ozzy, Keldervis, MythLemon

Cvp: NX Cash Satışları hakkında önemli bilgilendirme ! 5 ay önce #53460

• Preslava
  • Caturk Onursal Üye
  • Im Awesome
  • Gönderiler: 1389
Id pw kimsenin aklında bir soru işareti yaratmasın sadece gerekli olduğu için isteniyor.Öncedende bu sistem vardı ve defalarca nx aldım .Nx satışı başladığından beri bu sitedeyim ve char soyulma çalınma gibi bişey duymadım.İçiniz rahat olsun

Şu kullanıcılar mesajı beğendiler: KnoppiX

Cvp: NX Cash Satışları hakkında önemli bilgilendirme ! 5 ay önce #53461

• KnoppiX
  • Caturk Mareşal
  • Combat Arms Türkiye
Açıklama için teşekkürler Çağatay,
Prepaid Kart'ların kullanımı daha kolaydı muhakkak ve karşılıklı güven açısından oyuncunun içi daha rahat ediyordu bunu anlayışla karşılamaktayız fakat NX prepaid kartların yani wallie card'ların artık tamamen üretimden kalmasından dolayı bu sisteme geri dönüş yapmak zorunda kaldık.
Seninde belirttiğin gibi bu bizim eski sistemimizdi ve bu güne kadar NX Cash satış konusunda kimseyi maduriyet etmediğimiz gibi verilen ID bilgiler tamamen korunaklı olarak işlem yapılmaktadır ve NX Cash ürününün kullanıcı hesabına yüklendiği anda verilen bilgiler imha edilmektedir.

Bizler zaten bir satış firması gibi faaliyet göstererek bu işten maddi olarak kazanç elde etmek amacı ile bu işi yapmamaktayız, sitemizin bu satış sistemine başlamasını arzu eden ve Combat Arms oyununda kendilerine destek veren bir yerden NX Cash ürünü yüklemede yardımcı olarak aracılık yapmaktayız.

iyi forumlar.
Sevdiğiniz, beğendiğiniz, bilgilendirildiğiniz ve soru/sorunlarınıza çözüm sunulan konu içi cevaplara veya konulara kişi/kişilerin paylaşım beğenisinin/istikrarının devam etmesini sağlamak ve şükran sunmak için mesaj/konu içerisindeki BEĞENDİM butonuna basmayı ihmal etmeyelim/unutmayalım.

Cvp: NX Cash Satışları hakkında önemli bilgilendirme ! 5 ay önce #53470

• Sipehsalar
  • Astsubay Üstçavuş 4
  • Gönderiler: 112
Arkadaşlar nx cash için en güvenilir yer burasıdır içiniz rahat olsun Ali abi(knoppix)Saglamdır ve çok rahat oln NX satışında ona.

Cvp: NX Cash Satışları hakkında önemli bilgilendirme ! 5 ay önce #53473

• New_Trend
  • Caturk Tuğgeneral
  • Haziran'a kadar molada... :(
  • Gönderiler: 1843
Çok uzun zamandır forumu kullanmaktayım. Şuana kadar en ufak bir tatsızlık görmedim. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz..

Cvp: NX Cash Satışları hakkında önemli bilgilendirme ! 5 ay önce #53476

• tulumzade
  • Binbaşı 1
  • Gönderiler: 538
Eski sistemde çok almıştım yine alırım gözüm kapalı.Bu site olmasa mobil ödeme dışında hiç biryerden almam açık söyleyim sayenizde nx alabiliyorum rahatlıkla
Son Düzenleme: 5 ay önce Düzenleyen tulumzade.

Cvp: NX Cash Satışları hakkında önemli bilgilendirme ! 4 ay, 4 hafta önce #53492

• COKOLUYOZ
  • Birinci Sınıf Er
  • Gönderiler: 14
Çok güvenilir bir yer bu sıte arkadaslar.Ben hep burdan aldim sahsen ve hicbir sorunla karsılasmadım su an char platinum oldu.Sagolsunlar.

Cvp: NX Cash Satışları hakkında önemli bilgilendirme ! 2 ay önce #55573

Cafede satış yapacağımız için parayı toplu yatırıp gerektiği kadar çekecek olsak bu durum da nasıl bir yol izliyorsunuz acaba?

Cvp: NX Cash Satışları hakkında önemli bilgilendirme ! 2 ay önce #55589

• KnoppiX
  • Caturk Mareşal
  • Combat Arms Türkiye
CehenneMc yazan:
Cafede satış yapacağımız için parayı toplu yatırıp gerektiği kadar çekecek olsak bu durum da nasıl bir yol izliyorsunuz acaba?

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, açılan sayfadaki iletişim türlerini kullanarak bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz.

www.caturk.com/nxsatis/onlinedestek.html

İyi forumlar.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.42 saniye